неділю, 25 березня 2018 р.

ФК «Копичинці» декласував бучацький «Колос»

   Сьогодні, 25 березня, у Синькові Заліщицького району на футбольному полі зі штучним покриттям срібний призер першої обласної ліги ФК «Копичинці» з великим рахунком переміг бучацький «Колос» – 6:0, забивши два голи у першому таймі і чотири – у другому.

   Рахунок у поєдинку відкрив півзахисник, який перебуває у розташуванні ФК «Копичинці» на перегляді. Пішла простріль передача, копичинецький нападник Назар Мороз зряче пропустив м’яча і новачок команди щічкою переправив м’яча у ворота (1:0). Другий гол-красень вже на рахунку самого Назара Мороза, який потужно пробив здалеку – м’яч від стійки потрапив у сітку воріт бучацької команди (2:0).

   На початку другого тайму бучачани порушили правила у штрафному майданчику, збивши автора першого голу. Арбітр матчу призначив пенальті, яке реалізував кращий гравець ФК «Копичинці» минулого сезону Ігор Сливка (3:0). Далі дубль за свій бомбардирський рахунок записав Дмитро Снятовський. Обидва голи схожі, як дві краплини води. Крайній півзахисник Сергій Куріцький виконав флангові прострільні передачі, а Дмитро точними ударами вражав ворота суперників (4:0 і 5:0). А останній гол у матчі забивав вихованець копичинецького футболу Іван Бабій після сольного проходу. Молодий футболіст відібрав м’яча у оборонця «Колоса», пройшов через центр захисту бучацької команди і закотив м’яча практично у порожні ворота (6:0).
ФФТО

Немає коментарів: