суботу, 17 березня 2018 р.

ФК «Копичинці» у Синькові переміг ФК «Трибухівці»

   Сьогодні, 17 березня, у Синькові на футбольному полі зі штучним покриттям срібний призер чемпіонату області в перші лізі 2017 року ФК «Копичинці» в контрольному матчі переміг іншого учасника обласної першої ліги – «Трибухівці» – 3:1. 

   Матч розпочався з хвилини мовчання за багаторічним адміністратором тернопільської «Ниви» Іваном Богдановичем Білоусом. Президент ФК «Копичинці» Іван Хорощак розповів учасникам поєдинку про цю надзвичайно хорошу людину та професіонала своєї справи.
   А далі розпочалася його величність гра. Для ФК «Трибухівці» це була перша у цьому році контрольна гра, тому було видно, що команда ще немає тієї зіграності, яка є у копичинецьких футболістів. Вони власне протягом усього матчу контролювали гру. Перше взяття воріт сталося після прострільної передачі флангового півзахисника ФК «Копичинці» Сергія Куріцького з лівого краю атаки. Ударом злету відзначився вихованець копичинецького футболу, минулорічний випускник Ігор Худзік (1:0). 
   На початку другого тайму з потужним ударом Назара Мороза метрів з 22-ох не зумів впоратися голкіпера ФК «Трибухівці» – м’яч від стійки залетів у ворота (2:0). На 66-й хвилині ще один простріл з лівого краю атаки копичинецької команди став результативним – передачу замкнув Роман Кисіль (3:0). А наприкінці матчу гравці ФК «Трибухівці» провели швидку контратаку, яка завершилася точним ударом у виконанні Михайла Юристого (3:1).

   ФК «Копичинці» виступав у такому складі: Марченко, Вадим Гондз, Ігор Худзік, Іван Скорейко, Юрій Шевчук, Петро Хомишин, Роман Ватраль, Назар Мороз, Сергій Куріцький, Іван Бабій, Дмитро Снятовський. На заміну виходили: Андрій Чепига, Вадим Цінчик, Михайло Клим, Роман Кисіль, Роман Снятовський.
   У планах ФК «Копичинці» завтра, 18 березня, провести ще один спаринг. Теж у Синькові на 12.00 у них за плановий поєдинок з бучацьким «Колосом». Він відбудеться за сприятливих погодних умов. А на наступний тиждень копичинецька команди планує зіграти два поєдинки – зі заліщицьким «Дністром» та ФК «Хмельницький». Точні дати цих матчів стануть відомі пізніше. 
ФФТО

Немає коментарів: