четвер, 23 травня 2019 р.

До Меморіалу Борцям за Волю України в Копичинцях поклали квіти

   Щороку, наприкінці травня Україна відзначає День Героїв. Цього дня ми в пошані схиляємо голови перед співвітчизниками, які поклали своє життя на вівтар незалежності нашої держави та   вшановуємо живих Героїв України, котрі є взірцем служіння українській нації для сучасних поколінь.

   З цієї нагоди заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда, голова районної ради Василь Бойчук та голова Копичинської об’єднаної територіальної громади Павло Лосик прийшли до Меморіалу Борцям за Волю України, який знаходиться у лісі в м.Копичинці, щоб вклонитися пам’яті загиблих вояків УПА та скласти щиру подячну молитву.
«Сьогодні, як ніколи, коли над Україною нависла справжня загроза з боку агресора, ми маємо пам’ятати не тільки героїв минулого, а й достеменно знати тих, що творять новітню історію нашої держави, стоять на захисті її теренів», - переконана заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда.

   «Ми знаходимося на святому місці, де похоронені наші герої, які полягли у боротьбі за українську ідею. Своєю щорічною присутністю тут, ми доводимо, що їх втрати були не марними», - зазначив голова районної ради Василь Бойчук.

   До підніжжя Меморіалу керівники поклали квіти та запалені лампадки.
Гусятинська РДА

Немає коментарів: