середу, 18 липня 2018 р.

ФК «Копичинці» дозаявив двох футболістів

   Лідерів групи «А» першої обласної ліги ФК «Копичинці» на другу частину сезону дозаявив двох нових футболістів.

   28-річного нападника Романа Клака умовно можна назвати новачком, адже він у 2016-17 рр. вже захищав кольори копичинецької команди. Останнім клубом Романа  був «Арсенал» з Білокриниці (Кременецький район). В першому колі за «канонірів» Клак зіграв 6 матчів, у яких відзначився чотирма забитими голами. Роман Клак також має досвід виступів у волочиському «Агробізнесі», кременецькому «Буревіснику», «Марспирті» з Нагір’янки (Чортківський район). А у сезоні-2006/07 знаходився в розташуванні тернопільської «Ниві», однак так і не зіграв у професіоналах жодного матчу.

   Ще одним новобранцем команди з Копичинців став 18-річний вихованець хмельницького «Поділля», захисник Костянтин Абзалов. На дорослому рівні молодий футболіст зіграв один матч у чемпіонаті Хмельницької області за ФК «Дунаївці».

   Загалом у заявці ФК «Копичинці» відтепер значиться 24 футболісти.

   Дебютний матч другого кола копичинецька команда зіграє в неділю, 22 липня, у гостях з «Скалою-Айва» (Скала-Подільська). У першому колі поєдинок між цими колективами завершився з рахунком 3:2 на користь команди з Борщівщини. Для ФК "Копичинці" це була єдина поразка в першій половині сезону.
ФФТО

Немає коментарів: