четвер, 28 червня 2018 р.

День Конституції України

 
   День Конституції України — це державне свято, яке святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.
   З нагоди відзначення 22 річниці Конституції України у читальному залі  Копичинецької міської бібліотеки для дорослих   розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Конституція України – основний закон».
   На виставці представлені видання з фонду бібліотеки, які відображають найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України.
   Чільне місце на виставці займають основоположні документи – Конституція України, довідники Історія України. Всі бажаючі  мають можливість ознайомитись з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України.
   Сподіваємося, що запропонована нами підбірка книг допоможе усім бажаючим послідовно розглянути основні етапи становлення та розвитку української конституційної ідеї.
                      Блог Копичинецької міської бібліотеки-філії для дорослих "Криниця слова"

Немає коментарів: