пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Надія Галябарда з робочою поїздкою побувала в м.Копичинці

   Заступник голови районної державної адміністрації Надія Галябарда разом із Копичинським міським головою Павлом Лосиком та директором територіального центру  соціального  обслуговування ( надання соціальних послуг) Оксаною Добровольському побували в стаціонарному відділенні м.Копичинці, де знаходяться на обслуговування одинокі перестарілі  земляки. Посадовці оглянули приміщення, зокрема, підвал. Тут  планується облаштування пральної. Однак потрібен капітальний  ремонт. Про це йшла розмова в подальшому.
   Також цього дня в Гусятинському районному центрі дитячої та юнацької творчості в м. Копичинці керівником гуртків Козак Л.І. та методистом Василик О.Я. проведено із представниками територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) майстер – клас по виготовленню сувенірів з піску.
   Крім того,  Надія Галябарда обговорили питання щодо залучення керівників центру до заходів в рамках Дня родини, яке заплановано на 8 липня, зокрема проведення майстер-класу із виготовлення свічок.
Гусятинська РДА

Немає коментарів: