пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

ФК «Копичинці» та «Скала-Айва» зіграли внічию

 
 У Копичинцях 5 квітня, товариський поєдинок провели команди першої обласної ліги – місцевий ФК «Копичинці» та «Скала-Айва» (Скала-Подільська). Їхня зустріч завершилася внічию – 1:1.

   Рахунок у матчі відкрили гості. Сталося це у першому таймі після флангового прострілу, який замкнув 26-річний Олександр Чепесюк (0:1).

   Господарі поля вирівняли ситуацію на футбольному полі на 70-й хвилині. 30-річний атакувальний півзахисник ФК «Копичинці» Ігор Сливка обікрав оборонця «Скали-Айва» і майстерно переграв воротаря (1:1).

   До слова, ФК «Копичинці» грав обмеженим складом (всього 11 футболістів), тому внести корективи у гру головний тренер команди Ігор Шпікула не міг. 

   Для копичинецької команди цей поєдинок став восьмий у міжсезонні, у попередніх семи команда тричі святкувала перемогу та по два рази зіграла внічию і поступилася.

   Що ж до «Скали-Айва», то підопічні Богдана Слотвінського поки не мають радості перемоги у спарингах. Враховуючи зустріч у Копичинцях, в колективу зі Скали-Подільської дві нічиї та три поразки.
ФФТО

Немає коментарів: