середу, 18 квітня 2018 р.

Прем’єра вистави «Пошились у дурні»

   У неділю, 15 квітня, в Копичинецькому Центрі культури і дозвілля відбулась прем’єра вистави «Пошились у дурні», за однойменною п’єсою Марка Кропивницького, присвячена 50-ій річниці присвоєння Копичинецькому драматичному театру ім. Б. Лепкого, звання «народного».
Зал був переповнений місцевими шанувальниками театрального мистецтва – значна частина з яких, в минулому брала участь у постановках театру.
   Також були присутні поважні гості – творець Копичинецького театру Орест Савка, народний депутат Микола Люшняк, мер Павло Лосик, представники районної влади – заступник голови Гусятинської РДА Надія Галябарда та начальник відділу культури і туризму Роман Сагайдак.
Всі присутні були зачаровані прекрасною грою акторів і під час вистави глядацький зал раз за разом вибухав оваціями.
   По закінченню виступу, ведуча творчого вечора Руслана Савка, провела короткий екскурс в історію становлення та розвитку театру в нашому місті.
Поважні гості висловили подяку колективу театру за довгі роки служби на благо міста та вручили колишнім і теперішнім учасникам театру почесні грамоти.
   Народний депутат Микола Люшняк відзначив творчі досягнення режисера театру, Мар’яни Репко, цінним подарунком – ноутбуком. Районні очільники надали театру сертифікат на 10 тисяч гривень на сценічні костюми, а голова міста Павло Лосик вручив керівнику Цкід Галині Штокал сертифікат на 120 тисяч гривень на покупку музичної апаратури.
   P.S. Окрема подяка Роману Островському Roman Ostrovcki за надані фото

Немає коментарів: