неділю, 1 квітня 2018 р.

ФК «Копичинці» здобув «бронзу» на турнірі пам’яті Петра Ковальчука

   Сьогодні, 1 квітня, у Заліщицькому районі за участю чотирьох команд завершується традиційний VIII-й міжобласний турнір з футболу пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини Петра Івановича Ковальчука. У першому поєдинку дня, в матчі за третє місце місцевий «Дністер» у серії пенальті поступився ФК «Копичинці».
   У першому таймі голів команди не забивали. Найгостріший момент в першій 45-хвилинці організували футболісти ФК «Копичинці». Після навісної передачі дуже близьким до Роман Ватраль. Однак його удар головою пройшов у кількох сантиметрах від воріт. Заліщицький «Дністер» хоча й атакував чимало, але його випади не були такими гострими.

   Голи у поєдинку команди почали забивати у другому таймі. Першими відзначилися господарі поля – гравці «Дністра». Юрій Заставецький метрів з 35-ти потужно пробив зі штрафного. Воротар ФК «Копичинці» відбив м’яча перед собою, а першим на добиванні був Владислав Токарчук, який і переправив смугастого у ворота (1:0). Однак не пройшло і кількох хвилин, як копичинецька команда зрівняла  рахунок. Під час великого скупчення гравців, м’яча у порота проштовхнув гравець ФК «Копичинці» Юрій  Шевчук (1:1). Основний час матчу так і завершився внічию – 1:1 і команди згідно регламенту змагань стали одразу пробивали пенальті.

   Видно гравці ФК «Копичинці» зробили правильні висновки з учорашнього поєдинку проти «Арсеналу» з  Фастова (Київська область), в якому поступилися саме в серії одинадцятиметрових штрафних ударів. Тому в матчі за третє місце всі свої удари з «точки» били влучно (Іван Бабій, Роман Ватраль, Іван Скорейко, Андрій Чепига). Натомість у «Дністра» перший удар пробив повз ворота Микола Гуйван, а після того, як Юрій  Заставецький і Андрій Пилип’юк свої шанси використали, не зумів переграти воротаря у стилі «а-ля Панєнки» граючий тренер заліщицької команди Петро Гуйван. Отож, п’ятий удар копичинецькій команді вже не довелося пробивати. 4:3 – з таким рахунком ФК «Копичинці» переміг у серії післяматчевих одинадцятиметрових штрафних ударів заліщицький «Дністер».

   ФК «Копичинці» виступав у такому складі: Павло Марченко – Юрій Шевчук, Іван Скорейко, Іван Бабій, Ігор Худзік – Петро Хомишин, Вадим Цінчик, Роман Ватраль, Ігор Сливка, Сергій Куріцький – Назар Мороз. На  заміну виходили: Андрій Мельник, Андрій Чепига, Дмитро Снятовський, Вадим Гондз та гравець на перегляді.
ФФТО

Немає коментарів: