пʼятницю, 9 березня 2018 р.

ФК «Копичинці» у Синькові зіграє спаринг з ФК «Заводське»

   Срібний призер минулорічного чемпіонату Тернопільської області в першій лізі ФК «Копичинці» сьогодні, 9 березня, вперше зібрався у повному складі, щоб розпочати повноцінну підготовку до нового сезону.
   Як розповів головний тренер ФК «Копичинці» Ігор Шпікула, команда практично зберегла минулорічний кістяк, водночас запрошено кількох вихованців місцевого футболу, які раніше грали за інші команди, а також у розташуванні колективу на оглядинах перебувають ряд футболістів з Тернополя. 

   На неділю, 11 березня, у ФК «Копичинці» заплановано контрольний матч з ФК «Заводське» (Чортківщина). Поєдинок відбудеться на футбольному полі зі штучним покриттям у Синькові Заліщицького району. Початок о 12.00.

   За словами Ігоря Ярославовича, команда тренуватиметься в тижневому циклі, який закінчуватиметься спарингами у суботу-неділю. Щодо наступним спаринг-партнерів, то ведуться перемовини з різними командами.

   Нагадаємо, місяць тому ФК «Копичинці» взяв участь в одноденному турнірі в Заводському, де посів друге місце, поступившись ФК «Заводське» – 0:1 та перемігши «Олімпію» (Клювинці, Гусятинський р-н) – 2:0.
ФФТО

Немає коментарів: