середу, 21 лютого 2018 р.

Копичинчани та жителі навколишніх сіл матимуть можливість виготовляти ID-картки та біометричні закордонні паспорти на місцях

   У зв’язку із чисельними зверненнями жителів міста Копичинці та навколишніх сіл щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон голова райдержадміністрації Віталій Батіг вивчав питання доцільності створення віддаленого місця ЦНАП у приміщенні територіальної громади м.Копичинці з метою надання вищезазначених послуг.
   Сьогодні, під час робочої поїздки у м.Копичинці, районний керівник Віталій Батіг разом із міським головою Павлом Лосиком та керівником Центру надання адміністративних послуг Наталією Гайдаш обговорили низку процедурних питань.

   Зокрема, йшлося про підготовку необхідної документації  для закупівлі спеціального обладнання, яке буде придбано за кошти районного та Копичинецького міського бюджетів. Робота щодо придбання даного обладнання проводиться згідно доручення голови ОДА Степана Барни щодо передбачення коштів з місцевих бюджетів для закупівлі вищевказаного обладнання.   

   Це дозволить знизити навантаження на Гусятинський районний сектор Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській обл.,  а також виключити корупційну можливість коригування черги.

   Голова РДА Віталій Батіг та керівник ЦНАПу Наталія Гайдаш оглянули приміщення у Копичинській раді, де планується розміщення віддаленого місця адміністратора ЦНАП.

   Невдовзі копичинчани та жителі навколишніх сіл матимуть можливість  виготовляти ID-картки та біометричні закордонні паспорти на місцях. 
Гусятинська РДА

Немає коментарів: