середу, 5 жовтня 2016 р.

Урочисті заходи та святковий стіл з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку

  3 жовтня з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку, у приміщенні Копичинецького відділення стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування Гусятинського району для людей похилого віку, що проживають у стаціонарі та жителів міста Копичинці, було організовано урочисті заходи та святковий стіл.
   Провести на належному рівні все заплановане посприяла допомога багатьох – це і учнівські колективи загальноосвітніх шкіл міста, ТзОВ «Зірка» (приватний підприємець Круць Ігор Іванович), міський голова Павло Лосик. Активну участь у підготовці заходу взяли також завідувач стаціонарного відділення Галина Бейзор, соціальний працівник Наталя Філатова, соціальні робітники міста Копичинці.
   У заходах взяли участь голова Гусятинської районної ради Василь Бойчук. Вітаючи стареньких зі святом, Василь Михайлович побажав їм міцного здоров’я і довгих років життя в належних комфортних умовах, та висловив вдячність колективу працівників стаціонарного відділення: «Оглянувши приміщення, поспілкувавшись з мешканцями, відразу відчувається, що тут працюють справжні господарі, чуйні небайдужі люди, які не просто працюють, а вкладають душу і серце в щоденну турботу про своїх підопічних».

   Копичинецький міський голова Павло Лосик зауважив, що влада міста не стоїть осторонь проблем стаціонару: «Переконаний, що й надалі ми будемо співпрацювати, допомагати вам, аби люди, котрі тут проживають, почувались як удома, відчували, що про них думають, піклуються.»
   Цього ж дня, у підопічних відділення побували школярі шкіл №1 та №2. Зокрема учні школи №1, де директор Ольга Білик, під вмілим керівництвом вчителя християнської етики Наталі Васюти дарували присутнім щирі віршовані рядки, пісні, солодкі подарунки та тепло своїх сердець. Дитячі виступи зірвали бурю щирих оплесків. А першими поспішили провідати підопічних територіального центру учні школи № 2, де директором Наталія Хорощак, які теж підготували прекрасну програму та обдарували стареньких ласощами.  Спільна молитва, многая літ та задушевні українські пісні теж лунали на святі у Копичинцях.   

   Дружня розмова підопічних з представниками районної та міської влади, керівництвом терцентру тривала за чашкою чаю з ласощами, про які подбали наші спонсори та працівники терцентру.

Гусятинський Територіальний Центр


Немає коментарів: