суботу, 15 березня 2014 р.

Прогноз для знаків Зодіаку на 2014 рік



ОВЕН
В 2014-му році Ваша агресія і характер ускладнюватимуть життя. Нестача часу буде причиною суперечок з сім'єю.
Здоров'я буде головною причиною занепокоєння. Будьте обережні і уникайте нездорових звичок в їжі.
Кар'єра буде дуже вимогливою, але проблеми не будуть відлякувати Вас.
Кохання  з початку року не на вашому боці, але з другої половини року, все почне покращуватися.
Фінанси будуть помірні. Не вкладайте гроші у будь-яку ризиковану справу. Спекуляції не матимуть користі.
Рік принесе для Вас змішані результати.

ТІЛЕЦЬ
2014-й рік принесе щастя і процвітання у Вашій сім'ї. Ви отримаєте любов і прихильність від старших.
Проте, доведеться бути дуже обережними з точки зору здоров'я. Гороскоп передбачає, що Ви зіткнетеся з хворобами, пов'язаними з верхньою частиною тіла. Можливі стреси.
Любов принесе нові враження.
Кар'єра і фінанси виглядають дуже перспективними. Будуть успіхи, які піднімуть Вашу кар'єру на новий рівень в цілому. Проте, будьте обережні, оскільки є можливість зіткнутися з фінансовим обманом.
2014-й рік хороший для освіти.  Можна сказати, що він буде плідним. Максимально використайте його.

БЛИЗНЮКИ
2014-й - рік добрих результатів у більшості сфер життя. Сімейні стосунки покращаться, і буде атмосфера щастя і процвітання в домівці.
Проте, здоров'я в цей час турбуватиме. Не лише Ви, але і Ваша сім'я трохи постраждає. Залиште усі погані звички, які призводять  до хвороб.
Кохання  цього року  Вас уникатиме. Проте, будуть зміни на краще в листопаді.
Рік багатообіцяючий з точки зору кар'єри і прогресу в професійному житті.
У фінансовому відношенні рік є середнім. Уникайте робити інвестиції цього року, і трохи будьте обережні.

РАК
2014-й рік вказує на ряд неприємностей в сімейних стосунках. Процвітання і щастя повернуться з початку другої половини року.
Ви хвилюватиметеся про своє здоров'я, але нічого серйозного не станеться. Вживайте необхідні заходи, і все буде  під контролем. Перша половина року принесе емоційний стрес і втому.
Кохання проявиться в пізніших місяцях і може перейти в шлюбні зв'язки.
Ваша кар'єра швидко ростиме і досягне нових висот. Перша половина року не занадто приємна, щоб святкувати. Проте, друга половина року, дасть несподіваний прибуток.
В освіті треба будете докласти додаткових  зусиль, щоб добитися того, чого хочете. Кінець кінцем, Ви вийдете переможцем.

ЛЕВ
Початок  2014-го  року буде для Вас важким, оскільки Ви зіткнетеся з питаннями здоров'я своїх дітей. Проте, цього можна уникнути, вживаючи превентивні заходи. Зберігайте спокій, і процвітання повернеться в сім'ю найближчим часом.
Здоров'я буде хорошим, при цьому можуть виникати  незначні проблеми. Але хвилюватися не треба.
Любовні стосунки будуть успішні. Кохання витає в повітрі, тому максимально використайте його. Проте, одруженим людям, доведеться важко завойовувати розуміння.
2014-й рік буде дуже корисним для усіх Ваших спроб.
Фінансове положення покращиться.  Гроші можна заробляти на спекулятивних угодах, навіть якщо стан ринку буде нестабільним.
Для студентів рік принесе багато приводів для оптимізму.

ДІВА
Ваше сімейне життя буде складним, оскільки зіткнетеся з великою кількістю проблем. Від Вас потрібно буде проявити розуміння і терплячість.
Цей час закінчиться, а потім повернеться хороше здоров'я і щастя. Ваше тіло дасть Вам багато неприємностей в 2014 році. Але не буде нічого, чого не можна уникнути, застосовуючи ефективні заходи.
Любовний фронт виглядає не дуже багатообіцяючим. Ви повинні будете зіткнутися з великою кількістю ускладнень в особистому житті. Будьте вдумливими, перш, ніж приймати будь-які рішення. І усі події будуть під контролем.  Інакше рішення можуть прийматися під  впливом імпульсивності.
У роботі  Ви багато чого досягнете. Ніхто не зможе завадити Вам, отримати те, чого  Ви хочете. Тільки не спочивайте на лаврах.  Згідно з гороскопом 2014, фінанси почнуть покращуватися з другої половини року.
Для студентів, цього року буде затримка у всьому, але це ненадовго. Йдіть вперед з високо піднятою головою в 2014-й рік.

ТЕРЕЗИ
Буде напруженість в сім'ї в початкових місяцях року.  Хвилюватися непотрібно, треба трохи терпіння. Все виглядатиме краще після березня.
Здоров'я дасть вам привід потурбуватися. Проте, правильне лікування і обережність допоможуть впоратися з усім цим.
Коли справа доходить до кохання, 2014-й рік дасть мало можливостей. Остерігайтеся людей, які хотіли б використати любов у своїх корисливих цілях. 2014-й рік дасть задовільні результати, оскільки Ви зробите свої завдання вчасно.
Не приймайте імпульсивних рішень у своїй професії. Прибуде хороша сума грошей, і Ви зможете вкласти їх в золото. Контролюйте бажання надто багато витрачати грошей. Цього року багато їх заощадите.
Для студентів 2014-й рік дасть середні результати. Проблеми виникнуть у зв'язку з особистими обставинами, які можуть бути вирішені з холодною головою.

СКОРПІОН
Незалежний і упевнений, має гордість. Інтуїція матиме велике значення в 2014-му році.
Він розпочнеться з яскравих подій в сімейному житті і досить багатообіцяючим. Незначні перешкоди не змусять Вас хвилюватися.
Здоров'я на початку року нестабільне, оскільки Ви користуватиметеся забрудненою водою і повітрям. Хоча це недовго триватиме.  Зміни в  кращу сторону почнуться після червня.
Особисте життя на початку року не дуже стабільне. Проте, після червня воно почне набирати новий поворот, який призведе до серйозних стосунків.
Говорячи про кар'єру,  Ви матимете досить повільну першу половину року. Але після червня речі виглядатимуть яскравішими. Фінансове положення середнє. Проте, друга половина року буде пліднішою. Можливість сімейного спадку.
З точки зору освіти Ви маєте бути обережними, вибираючи установу для навчання.
Однією з причин страждань можуть бути друзі. Майте віру в себе, і усе буде добре.

СТРІЛЕЦЬ
Прямий, щирий і відкритий. Ви завжди прагнете впізнати щось нове.
Сім'я буде на вашому боці у разі потреби. Веселощі і сміх в сім'ї.
Говорячи про здоров'я, Ви матимете справу з невеликою кількістю хвороб. Але всіх їх можна  буде уникнути при правильній профілактиці.
Не все буде добре в особистому житті. Проте, якщо збережете спокій, зможете вирішити усі проблеми.
2014-й рік чудово підходить для Вашої кар'єри. Максимально використайте цей час. Зірки на вашому боці. Фінансові стосунки стабільні. Тільки у кінці року зіткнетеся з невеликою проблемою. Найімовірніше, що Ви отримаєте свою долю в спадку.
Для студентів цей рік принесе успіх. Ваша важка робота окупиться, і найбільш вірогідна поїздка за кордон.

КОЗЕРІГ
Рішучий, інтелектуальний  і надзвичайно зосереджений, природжений лідер. Проте, Ваш песимізм час від часу підводить Вас.
Будуть проблеми відносно здоров'я Ваших членів сім'ї. Проте, пізніша половина буде краща, ніж початкова. Цього року Ви насолоджуватиметеся хорошим здоров'ям. Можливі судоми і болі в суглобах, але хвилюватися непотрібно.
Любовні стосунки напружені. Вони зміняться з початком другої половини року, оскільки любов увійде до Вашого життя.
У фінансовому відношенні рік буде непостійний. Будьте зосереджені і витрачайте свої гроші мудро. Рік буде стимулюючим для Вас. Але це тільки зробить Вас сильнішим, щоб встояти перед труднощами в житті.
Для студентів рік принесе стабільні результати. Наполегливість - ключ до успіху, радить гороскоп 2014-го року.

ВОДОЛІЙ
Розумний, доброзичливий і товариський. Має велике почуття гумору. Трохи упертий і темпераментний час від часу.
У сім'ї пануватиме любов і сміх.
Здоров'я, хороше, оскільки, зірки знаходяться на вашому боці. Цього року у Вас не виникне великих проблем зі здоров'ям.
2014-й принесе любов. Купідон зверне увагу на Вас. Для одружених людей час теж хороший.
Ви досягнете великих висот у своїй кар'єрі. Хоча повинні будете докласти деякі додаткові зусилля, але, усе це окупиться сторицею.
Дохід буде хороший,  і Ви знайдете нові способи заробітку. Отримаєте гроші від несподіваних джерел.
Добрі результати чекають на Вас в освіті. Просто продовжуйте наполегливо працювати.

РИБИ
Прості, творчі і духовні.
2014-й рік - скрутний  для сімейного життя. Ваша сила і спокій допоможуть Вам здолати ці проблеми.
Ви повинні будете також проявити хорошу турботу про своє здоров'я. Хоча ці проблеми будуть в перших  місяцях року.
Будьте  дуже обережними в питаннях кохання.
Ваш один неправильний крок може змусити багатьох  страждати. Дочекайтеся місяця червня, і речі почнуть виглядати яскравішими.
Кар'єра буде вимогливою, зусилля не окупляться. Ви зіткнетеся з невдачами. Але не дозволяйте їм ставати засобом для залякування. Речі зміняться на краще  у кінці року.
Ви зіткнетеся з великою напругою із-за витрат. Головним чином, ці витрати  будуть на медицину і подорожі.
Для студентів,  рік не буде плідним. Ви зіткнетеся з невдачами на початковому етапі. Але не падайте духом, усе це зміниться після червня місяця.

Немає коментарів: